Merhaba

Merhaba
Atelier 2n’in keyifli araştırmalar sonucu ortaya çıkan iç tasarım fikirlerinden güncel sanat sergilerine kadar birçok konuyu içerecek blog bölümüne hoşgeldiniz. Bu yazımızda kısaca faaliyet gösterdiğimiz alanlardan bahsetmek istiyoruz. Ürünlerimiz poster, tablo, not kartları ve defterlerden oluşuyor. Sitemizde farklı tasarımcılardan aldığımız ve son haline getirdiğimiz posterlerimizi çerçeveli ve çerçevesiz olacak şekilde satışa sunuyoruz.
Yeni serilerle güncel tuttuğumuz ürün yelpazemizde şu an 13 seri bulunuyor. Çocuklara özel çeşitli posterlerimizin bulunduğu bir serimiz ve bunun yanında farklı stiller içeren 12 serimiz var. Minimalizm ve sadeliği esas aldığımız tasarımlarımız aynı zamanda evinizin duvarlarını canlandıracak türden hareketli dokunuşlar içeriyor. 
 
Söz konusu dekorasyon olduğunda posterleri tamamlayıcı rolde olan çerçeveleri de çok önemsiyoruz. Fransız meşesinden yapılmış özel çerçevemizi de içeren 4 farklı çerçeve çeşidimiz bulunuyor.  Çerçevelerden bahsettiğimiz blog yazımızda bunları detaylı bir şekilde ele alacağız.
 

 
Görsellerde de gördüğünüz gibi bir duvarı tek tabloyla dekore edebileceğiniz gibi set halinde de kullanabilirsiniz. Bizim oluşturduğumuz setlerin yanı sıra kendiniz birlikte hoş duracağını düşündüğünüz posterleri set yapmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. 
 

 
Daha fazla dekorasyon fikirleri, poster tanıtımları, sanat etkinlikleri, ilham alabileceğimiz iç mimar röportajları ve evinizi güzelleştirmenin farklı yolları için sizi her hafta blog bölümümüze bekliyoruz.  

            

              Atelier | 2n

 

 

 

 

 

 

 

Labels: tablo, poster, çerçeve, dekorasyon
November 17, 2021
Return to List
Categories
Latest Blog Posts
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: EN
Çerez Kullanımı